5.Jandarma Eğitim Alay Komutanı Rektörümüzü Ziyaret Etti

5. Jandarma Eğitim Alay Komutanı Jandarma Kurmay Albay Mehmet Özer Güneş rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’a makam ziyaretinde bulundu.
Görevine yeni başlayan Kurmay Albay Güneş 5. Jandarma Eğitim Alay Komutanı olarak hizmetlerine Kastamonu’da devam edeceğini dile getirerek Kastamonu’da olmaktan memnun olduğunu ifade etti.

Ziyaret esnasında Jandarma Kurmay Albay Mehmet Özer Güneş’e yeni görevinde başarılar dilediğini belirten Rektörümüz Aydın, ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini ifade ederek, Kastamonu’da ki yeni görevinin Kastamonu’ya ve şahsına hayırlı olması temennilerini ifade etti.

Kastamonu Üniversitesi, 01 Mart 2006 tarih ve 5467 sayılı kanunla kurulmuş olup; şu an 13 fakülte, 3 enstitü, 3 yüksekokul ve 13 meslek yüksekokulu'ndan oluşmaktadır.