Ankara Esenboğa Havalimanı Müdürü Karadavut Rektörümüzü Ziyaret Etti

Ankara Esenboğa Havalimanı Müdürü Yücel Karadavut, 14 Ağustos 2015 Tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Ordu-Giresun Havalimanı ve Hakkâri Yüksekova Havalimanı'nın açılışında bulunan Karadavut; ardından Kastamonu iline gelerek Rektörlük makamında Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’ı ziyaret etti. Ziyaret esnasında Rektörümüzle sohbet eden Karadavut, Kastamonu Üniversitesi'nin son yıllarda elde ettiği başarılardan ve ilerleyişinden ötürü mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Rektör Aydın da ziyaretlerinin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederek, Ankara Esenboğa Havalimanı Müdürü Yücel Karadavut’a teşekkürlerini iletti.

Ziyaret hediye takdiminin ardından sona erdi.

Kastamonu Üniversitesi, 01 Mart 2006 tarih ve 5467 sayılı kanunla kurulmuş olup; şu an 13 fakülte, 3 enstitü, 3 yüksekokul ve 13 meslek yüksekokulu'ndan oluşmaktadır.