Üniversitemizde Bayramlaşma Töreni Yapıldı.

Üniversitemizde, Ramazan Bayramı dolayısıyla “Geleneksel Bayramlaşma Töreni” düzenlendi. Üniversitemiz personeli Ramazan Bayramı kutlama merasimi dolayısıyla bir araya geldi.

Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’ın katılımıyla düzenlenen tören Yed-i Beyza Bahçesi’nde yapıldı. Kutlama törenine Üniversitemizin rektör yardımcısı Prof. Dr. Sezgin AYAN , fakülte dekanları, yüksekokul müdürleri, akademik ve idari personeli katıldı.

Tören sırasında konuşma yapan Rektör Aydın: “Bugünlerimizin gelecek daha güzel günlere vesile olması temennisiyle Ramazan Bayramınızı tebrik ediyor, neşe içinde geçireceğiniz huzurlu ve mutlu nice bayramlar diliyorum. Aynı zamanda hepinize teşriflerinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Kutlama bayram kokteyli ile son buldu.

Kastamonu Üniversitesi, 01 Mart 2006 tarih ve 5467 sayılı kanunla kurulmuş olup; şu an 13 fakülte, 3 enstitü, 3 yüksekokul ve 13 meslek yüksekokulu'ndan oluşmaktadır.