MEMUR- SEN Üniversitemizi Ziyaret Etti

MEMUR -SEN Kastamonu İl Temsilcisi Mehmet ÖZ ve yönetim kurulu üyeleri rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Rektör Aydın’ın ikinci defa atanmasından dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren MEMUR-SEN yönetim kurulu üyeleri, Kastamonu Üniversitesinin bundan sonra da başarılarının devam edeceğine inançlarının tam olduğunu dile getirdiler. Üniversitenin her zaman yanında olduğunu dile getiren MEMUR-SEN üyeleri bundan dolayı da Rektör Aydın’a teşekkürlerini ilettiler.

Rektör Aydın da ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek; “Sizler de bu güne kadar çok iyi çalışmalara imza attınız, bundan sonra da çok başarılı işler yapacağınıza inanıyorum. Ziyaretiniz beni mutlu etti, çok teşekkür ederim” dedi.

Kastamonu Üniversitesi, 01 Mart 2006 tarih ve 5467 sayılı kanunla kurulmuş olup; şu an 13 fakülte, 3 enstitü, 3 yüksekokul ve 13 meslek yüksekokulu'ndan oluşmaktadır.