Albay VURAL’dan Rektörümüze Veda Ziyareti

Kastamonu Gölköy 5. Jandarma Er Eğitim Alay Komutanı Jandarma Albay Erhan Vural, Ankara’ya atanması sebebiyle üniversitemize veda ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’ı ziyaret eden Albay Vural, Kastamonu Üniversitesinin başarılarından ve ilerleyişinden ötürü mutlu olduklarını dile getirerek, “Üniversiteyi ve Kastamonu’yu çok sevdik, hizmet etmekten ve beraber çalışmaktan memnun olduk. Bundan sonra da bağımız devam edecektir” diyerek Rektör Aydın’a teşekkürlerini iletti.

Rektör Aydın da ziyaretlerinin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederek, Albay Vural’ın Kastamonu’ya önemli katkılarda bulunduğunu söyledi. Kastamonu için yaptığı çalışmaları takdir ettiğini ifade eden Rektör Aydın, “Burada olduğu gibi bundan sonraki hizmetlerinizde de başarılı olacağınıza inanıyoruz. Kastamonu’ya vedanızdan dolayı hüzünlü olsak da bundan sonra da bir araya geleceğimize inanıyoruz” dedi ve Albay Vural’a teşekkürlerini iletti.

Ziyaret hediye takdiminin ardından son buldu.

Kastamonu Üniversitesi, 01 Mart 2006 tarih ve 5467 sayılı kanunla kurulmuş olup; şu an 13 fakülte, 3 enstitü, 3 yüksekokul ve 13 meslek yüksekokulu'ndan oluşmaktadır.