Milletvekili Metin ÇELİK'ten Üniversitemize Ziyaret

Kastamonu Ak Parti Milletvekili Avukat Metin Çelik üniversitemizi ziyaret etti.

Kastamonu Araç İlçesi Belediye Başkanı Mustafa Ayanoğlu ve Araç İlçesi Ak Parti İlçe Başkanı Yüksel Özdemir ile birlikte rektörlük makamında Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’ı ziyaret eden Çelik Rektörümüze hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Üniversitemiz Rektör Yardımcılarının da katıldığı ziyarette gündeme dair konular ele alındı. Kastamonu ve üniversitenin bugünü ve geleceği hakkında değerlendirmelerin yapıldığı ziyaret, hediye takdiminin ardından son buldu.

Kastamonu Üniversitesi, 01 Mart 2006 tarih ve 5467 sayılı kanunla kurulmuş olup; şu an 13 fakülte, 3 enstitü, 3 yüksekokul ve 13 meslek yüksekokulu'ndan oluşmaktadır.