sempozyum

Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Parlayan Yıldız Konukevi, Kuzeykent yerleşkesi Turizm Fakültesinde hizmet vermeye başlamıştır.

Konukevi, konaklama bölümü ve restoran ile Kastamonu Üniversitesi mensuplarına (çalışan, emekli ve öğrencileri) ve kamu görevlilerine hizmet vermektedir.

Konaklama bölümü 6 oda, 14 yatak kapasitelidir. Doğalgaz ısıtma sistemli konukevinde her odada modern wc-banyo, mini buzdolabı, ücretsiz wireless bağlantısı,  telefon, 24 saat sıcak su ve televizyon bulunmaktadır.

ODA FİYATLARI (ROOM RATES)

parlayan yildiz oda fiyatlari 2019

NOT : Fiyatlarımıza KAHVALTI dahildir / Prices are inclusive of BREAKFAST.

Konukevi İletişim: 0366 280 37 47

-- DUYURU --

"Üniversitemiz Mevlüt Beyribey Konukevinde Razamazan ayı boyunca  personelimiz için "Gel-Al" paket servisi ile yemek hizmetimiz 13.04.2021  tarihi itibariyle başlayacaktır.   Aynı gün saat 12.00 'ye kadar siparişler alınacak olup, mesai sonrası hazırlanacaktır."

Kastamonu Üniversitesi Prof.Dr. Mevlüt Beyribey Konukevi Kuzeykent yerleşkesinde 12.12.2014 tarihinden itibaren hizmet vermeye başlamıştır. Konukevi, konaklama bölümü ve kahvaltı salonu ile Kastamonu Üniversitesi mensuplarına (çalışan, emekli ve öğrencileri ) ve kamu görevlilerine çam ormanları arasında, doğa ile içiçe huzurlu bir atmosferde hizmet vermektedir.

Konaklama bölümü 13 oda, 26 yatak kapasitelidir. Doğalgaz ısıtma sistemli konukevinde her odada modern wc-banyo, mini buzdolabı,  ücretsiz wireless bağlantısı,  telefon ve 24 saat sıcak su bulunmaktadır.

Konukevinde, misafirlere konaklama ücretine dahil olarak 08:00–10:00 saatleri arasında tabak kahvaltı verilmektedir. Kahvaltı salonu 80 kişi kapasiteli olup salon bu saatlerin dışında farklı etkinlikler için de kullanılabilmektedir. Rezervasyon yapılması halinde yemekte verilmektedir.

Konukevi İletişim: 0366 280 32 00

Kastamonu Üniversitesi Konukevi Konaklama Fiyatları

MEVLÜT BEYRİBEY KONUKEVİ  TEK KİŞİ ÜCRETİ  ÇİFT KİŞİ ÜCRETİ

SUİT ODA

TEK KİŞİ  ÜCRETİ

SUİT ODA

ÇİFT KİŞİ ÜCRETİ

ODA FİYATI 90,00 ₺ 140,00 ₺ 160,00 ₺ 210,00 ₺

NOT: 0-4 Yaş Arası ÜCRETSİZ.

4-11 Yaş Arası Çocuklar İçin Konaklama Bedelinin Yarısı Alınır.

Kastamonu Üniversitesi Sosyal Tesisler Yürütme Kurulunun  2021/2 sayılı ve 02.07.2021 tarihli  Kararı

KONUKEVİ ORGANİZASYON FİYATLARI
 Üniversite Personeli  2500