1. İkinci yerleştirmede de mezun durumunda olan ve formasyon eğitimi için başvuran öğrencilere kontenjan ayrılmasında, pedagojik formasyon birimi branşlara ve başvuran kişi sayısına göre değerlendirme yapmıştır.
  2. Kesin kayıtlar 23.10.2014 - 24.10.2014 tarihleri arasında yapılacak olup, bu tarihler dışında kayıt  yaptırmak isteyen öğrenciler hiçbir şekilde kayıt yaptıramayacaklardır. Bu öğrencilerin kayıt hakkı 24.10.2014 Cuma günü 17:00 da bitmiş olacaktır.
  3. 24.10.2014 Cuma günü saat 17 30’da pedagojik formasyon birimi boş kalan kontenjanlara göre isim çağırma yöntemiyle en son yerleştirmeyi yapacaktır. (İsim çağırma yöntemi Cuma günü saat 17 30’da öğrenci işleri önünde yapılacak ve belirlenen branşlara göre ve not ortalamasına göre yedeklerden isim çağrılacaktır.

KAYIT TARİHİ : 23.10.2014 - 24.10.2014

KAYIT YERİ : KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

1. Dilekçe (Aşağıda Belirtilen Dilekçeler)
  2. Onaylı Mezuniyet Belgesi (Yurtdışındaki üniversitelerden mezun olanların diplomalarının denkliği, kayıt sırasında belgelendirilmelidir).
  3. Onaylı Lisans Not Transkripti
  4. Onaylı Nüfus Cüzdan Fotokopisi
  5. 2 Adet Vesikalık Fotoğraf
  6. Öğrenim ücretinin (2054 TL) ilk taksiti olan 1027 TL. banka hesabına yatırıldığına dair banka dekontu.( 2 Nüsha)

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE  İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ HESABI

T.C. ZİRAAT BANKASI

KASTAMONU ŞUBESİ

HESAP NO         : 62014401

IBAN                   : TR75000100015162014401-5001

Öğrenim ücretini bankaya yatırırken açıklama kısmına TC Kimlik Numarasını ve Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına Kayıt Ücreti 1. Taksiti olduğunu belirten ibareyi yazdırmalıdır.

Ücretini yatıran adayların banka şubesinden ayrılmadan önce, kendilerine verilen banka dekontunu dikkatle incelemeleri, bilgilerinde yanlışlık varsa düzeltmeleri gerekmektedir.

*  Özel öğretim kurumlarında en az bir yıl öğretmenlik yapanlar ile MEB bağlı okullarda iki yarıyıl vekil/ücretli öğretmenlik yapmış olanlar, bunu sigorta belgelerine dayalı olarak belgelendirdikleri taktirde, “Öğretmenlik Uygulaması” derslerinden muaf tutulabilirler.

Ayrıca, pedagojik formasyon derslerinin alındığı dönemde MEB'e bağlı okullarda ücretli öğretmenlik, özel öğretim kurumlarında sözleşmeli öğretmenlik veya Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı olarak Kur'an Kursu Öğreticiliği yapmakta olanlar, Öğretmenlik Uygulaması dersinden muaf tutulabilir.

LİSTELER